martes, 3 de junio de 2014

La Cosa Nostra allunya el Drink Team de la final

El Drink Team va perdre gairebé totes les possibilitats de passar a la final de la Lliga de la Facultat de Comunicació després de l’empat a 7 contra la Cosa Nostra. La intensitat i la major frescura exhibida d’una Cosa Nostra que tenia molts mes recanvis a la banqueta que els ‘drink’, amb només un suplent-, van ser decisius perquè els blaus encadenessin el seu tercer partit sense guanyar.

Els ‘drink’ van desaprofitar la gran reacció que havien tingut en un primer temps on va començar manant la Cosa Nostra, que es va avançar per dues vegades al marcador però que va veure com un conjunt ahir vestit de groc liderat per David Cobo empatava per dos vegades al i s’arribava a posar 4-2. Cobo va ser l’home entorn el que els ‘drink’ van executar un pla per remuntar que fins l’aparició del de Rubí havia presentat molts dubtes per la bona posició al darrere de la Cosa Nostra i la falta de fluïdesa per part de Drink Team. Cobo va empatar per dos vegades i poc després Adri Jariego posava per davant els ‘drink’ per primera vegada. Aprofitant la inèrcia positiva, Alex Benito va transformar de dubtós penal el 4-2 pels grocs.

Tot seguit, i com a anècdota més destacada del partit, l’àrbitre va assenyalar un penal per mà a l’àrea del Drink Team tan discutible com el que havia convertit Benito. La Cosa Nostra va marxar al descans amb 4-3 per sota al marcador però amb l’estimulant de seguir posat de ple dins el partit. La segona part va estar definida per la major diferència de fons físic a favor de la Cosa Nostra, que tenint molts més recanvis, va imposar encara més el seu físic. Es va produir un intercanvi de gols que va afavorir el conjunt blau, tot i que a l’últim minut Adri Jariego va salvar un punt que encara dóna mínimes opcions al Drink Team per ser a la gran final.