martes, 3 de junio de 2014

El Drink Team derrota el Birrarreal amb la seva millor versió

El Drink Team va superar el Birrarreal per un clar 4-2 en el millor partit dels ‘drink’ en el que va de Lliga amb doblets de David Cobo i Guillem Amatller. Amb aquesta victòria els blaus mantenen viva alguna opció per classificar-se per la final, però sobretot demostren que quan juguen al seu màxim nivell, intensos i concentrats, és un equip capaç de guanyar a qualsevol.

La resposta dels ‘drink’ al dur partit contra la Cosa Nostra va ser molt meritòria. Els del grup 3 de Periodisme arribaven a aquest matx afectats per un empat que els va restar bastantes possibilitats d’accedir a l’última ronda, però sobretot per la manera com la Cosa Nostra va aconseguir el punt, a base d’un joc basat en la duresa i les protestes a l’àrbitre per treure el Drink Team del partit. Els blaus van aconseguir oblidar-se de tot això i signar un complet matx contra Birrarreal, que tot i la poca diferència al marcador mai van arribar a donar la sensació de que podrien evitar una victòria dels ‘drink’ tret de quan van empatar a pilota aturada el primer gol dels blaus.

Drink Team va aconseguir reposar-se del cop encaixat i va marcar el 2-1 de penal per mediació de Guillem Amatller de penal. Birrarreal va buscar l’empat a la recta final de la primera part però, els blaus, molt ben tancats i intensos aquesta vegada, van evitar que els grocs generessin situacions de perill. La seguretat de Bolea a la porteria reconfortava encara més la sensació de control que tenien els ‘drink’ quan defensaven.

Els mateixos protagonistes que havien posat per davant el Drink Team a la primera part, David Cobo i Guillem Amatller, van fer els gols de la sentència portant d’aquesta manera la tranquilitat definitiva als ‘drink’ que, tot i el segon gol dels Birrarreal, va mantenir el seu nivell de joc i intensitat fins el final del partit. Tots els jugadors de Drink Team van tenir un gran rendiment i això va ser el que va decantar el xoc a favor dels blaus des del principi del partit.